ВАШАТА ПОРЪЧКА

Нямате артикули в количката.

Изберете страница

Хипноза.бг

БЛОГ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ИНТУИЦИЯТА СИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ИНТУИЦИЯТА СИ

Имам чувството, че един ден всичко ще си дойде на мястото, че всяко усилие ще намери своето привилегировано кътче и че всяко чакане ще има своята награда. Защото да изчистим от излишни мисли и преживявания вътрешния си свят и да се доверим на усещанията, на...

СТРАХОВЕТЕ, КОИТО НИ ВНУШАВАТ

СТРАХОВЕТЕ, КОИТО НИ ВНУШАВАТ

Има страхове, които другите проектират върху нас, особено родителите ни. Има тревоги, които виждаме отразени в хората около нас и които по някакъв начин се отпечатват върху нас със същата интензивност.

КАК ДА ПОВИШИМ САМОЧУВСТВИЕТО СИ?

КАК ДА ПОВИШИМ САМОЧУВСТВИЕТО СИ?

Би било чудесно да поддържаме добро ниво на самочувствие. Обаче … правим ли го? Наистина ли успяваме да повишим самочувствието си? Истината е, че това не винаги е така. Излизаме от къщи след като сме повторили няколко пъти пред огледалото рефрена „Обичам себе си, мога да правя каквото си искам и нищо и никой няма да ми пречи“.
Въпреки това много бързо се оказваме на едно място в порочните кръгове на негативни мисли.

СТРАХ ОТ ГОВОРЕНЕ ПРЕД ПУБЛИКА: КАКВО ДА ПРАВЯ?

СТРАХ ОТ ГОВОРЕНЕ ПРЕД ПУБЛИКА: КАКВО ДА ПРАВЯ?

Сценичната треска и страхът от провал са придружени от неприятни усещания, които могат дори да парализират човека. Хубавото в случая е , че всичко може да бъде преодоляно и да се чувствате спокойно и в хармония със себе си.

ОСЪЗНАВАНЕТО Е ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕ

ОСЪЗНАВАНЕТО Е ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕ

Това означава да отворим очите отвътре, да направим несъзнаваното съзнателно, да направим първата крачка и след това да започнем своята лична революция. Само тогава ще можем да се излекуваме и да продължим напред към това, което заслужаваме.

ДА ИЗЛЕКУВАМЕ МИНАЛОТО, ЗА ДА ЖИВЕЕМ В НАСТОЯЩЕТО

ДА ИЗЛЕКУВАМЕ МИНАЛОТО, ЗА ДА ЖИВЕЕМ В НАСТОЯЩЕТО

Ако сме претърпели някакъв вид травма в миналото и не сме се справили с нея, този посттравматичен стрес ще се засили, ще бъдем все по-уязвими, ще имаме желание да споделим с някого за емоционалния срив. Но не всеки ще може да „разбере“ през какво сме преминали.

Каталог

Вижте най-купуваните хипнози

Гаранция за удовлетвореност!

Ние сме сигурни в качеството на хипнозите и ще Ви възстановим цялата сума, ако не сте доволни! Имате 14 дни да се убедите в ползата от хипнозите. Поръчайте желаната терапия спокойно и без риск!

Tерапевтични аудио хипнози от Весела Гологанова, сертифициран хипно и психотерапевт. Композитор, тонрежисьор и продуцент на записите е Ефтим Чакъров.

КОНТАКТИ

+ 359 (0) 89 862 4335

ул. „Иван Вазов“ № 33, ет.3,  Пловдив

ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Условия на ползване

Политика на поверителност

Използване на "бисквитки"

Всички изображения, аудио файлове, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на Hipnoza.bg, са собственост на Весела Гологанова и Ефтим Чакъров и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко копиране, възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ на част или цялото съдържание на уебсайта е забранено и се преследва по предвидения от закона ред,