ВАШАТА ПОРЪЧКА

Нямате артикули в количката.

Изберете страница
януари 23, 2022
by Весела Гологанова

ПОВТАРЯМЕ ГРЕШКИТЕ, КОИТО НЕ ПОПРАВЯМЕ!

Нормално е да искаме да се измъкнем от това, което ни притеснява. Когато се чувстваме „счупени“ отвътре, не бива да бягаме и да оставяме разрушението да си отиде от само…...
"

Към Текста

Това, което не ме убива, ме прави по-силен

Животът редува щастливи и нещастни мигове. Малко вероятно е да изпитваме постоянно състояние на блаженство, да сме винаги добре или събитията да ни се усмихват непрекъснато. Колкото и да е странно, ние се учим повече от неприятните факти, отколкото от радостните случки. В този житейски кръговрат не се замисляме, когато идват хубавите моменти, просто ги живеем. Но какво се случва, когато се сблъскаме с нещо неприятно, дори трагично? Ние никога не сме готови за нещастието. Не можем да го предотвратим, но има формула, която да използваме, за да преодолеем по-лесно загубата. Затова е важно да се изправяме пред това, което ни притеснява и да намираме начин да го „поправим“, а не да го заобикаляме.

Ние ставаме по- силни и устойчиви, когато проявим смелост, когато се изправяме срещу проблемите и само тогава можем да „затворим напълно вратата“.

Нормално е да искаме да се измъкнем от това, което ни притеснява. Повечето от заплахите в днешно време, пред които сме изправени вече не са лъвове и змии и следователно изискват по-сложен отговор. Когато се чувстваме „счупени“ отвътре, не бива да бягаме и да оставяме разрушението да си отиде от само себе си или да се успокояваме, че всичко ще бъде наред, но само с мислите си. Нужно е да се погрижим сами за себе си, да се изградим отново след настъпилия срив. Това, от което бягаме, ни съпътства непрекъснато, то е наш придружител. Ние сме принудени да преминем през процеса, защото ако се опитаме да избягаме от него (страха, безпокойството, гнева, стреса) рано или късно ще разберем, че той ни е последвал там, където сме отишли. Бягството не е решение, то е грешна гледна точка. Това, което не научаваме, се повтаря. Решението е да подходим съзнателно и с действия.

С помощта на хипнозата работим по волята да слушаме себе си, научаваме се да бъдем смели, да застанем лице в лице пред ситуацията, която не ни позволява да продължите напред. С аудио хипнозите успяваме да коригираме това, което ни безпокои и научаваме много повече за себе си, отколкото първоначално сме предполагали.
Опознаваме страха и го опитомяваме!

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Прочетете

ОЩЕ ОТ БЛОГА

Каталог

Вижте най-купуваните хипнози

Гаранция за удовлетвореност!

Ние сме сигурни в качеството на хипнозите и ще Ви възстановим цялата сума, ако не сте доволни! Имате 14 дни да се убедите в ползата от хипнозите. Поръчайте желаната терапия спокойно и без риск!

Tерапевтични аудио хипнози от Весела Гологанова, сертифициран хипно и психотерапевт. Композитор, тонрежисьор и продуцент на записите е Ефтим Чакъров.

КОНТАКТИ

+ 359 (0) 89 862 4335

ул. „Иван Вазов“ № 33, ет.3,  Пловдив

ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Условия на ползване

Политика на поверителност

Използване на "бисквитки"

Всички изображения, аудио файлове, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на Hipnoza.bg, са собственост на Весела Гологанова и Ефтим Чакъров и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко копиране, възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ на част или цялото съдържание на уебсайта е забранено и се преследва по предвидения от закона ред,