ВАШАТА ПОРЪЧКА

Нямате артикули в количката.

Изберете страница
февруари 12, 2022
by Весела Гологанова

Весела Гологанова в „Неделни нюанси“ по БНТ

Интересът към хипнозата е много голям, твърди Весела Гологанова. За помощ често идват хора със проблеми, които пред медикаменти избират терапия с хипноза....
"

Към Текста

Мистериозна или изключително полезна е техниката на хипнозата?

В съзнанието на повечето хора хипнозата е нещо мистериозно и тайнствено, но тя е най-вече физиологично състояние на човешкия мозък, напълно естествено. Постига се едно състояние на транс, при което терапевтът с думи повлиява върху различни проблеми на пациента. Това става с различни позитивни внушения или терапевтични метафори. Каква е разликата между хипноза и хипнотерапия? Как може да бъде описано това състояние на хипноза? Как се чувства човек, какво прави?

„Хипнозата е състояние , при което човек чува всяка една дума на хипнотерапевта“

– споделя Весела Гологанова и допълва, че в при сеанса, човек не спи и стига сам до решенията на проблемите си, хипнотерапевтът не налага насила своята воля. Няма манипулация и не може да се повлияе на разума на човека, въпреки, че хипнозата работи с въображението и несъзнаваното.

В последните години интересът към хипнозата е много голям, твърди Весела Гологанова, при която за консултация често идват хора, които не могат сами да се справят с тревожност, депресия, вредни навици, но в същото време не искат да взимат медикаменти или биха искали да ги спрат, затова се решават да изпитат терапевтичното въздействие на хипнозата, а от скоро да си помогнат и с помощта на аудио хипнозите. Това са повече от 20 над половин часови професионално записани сесии със специално създадена музика, на която автор е  композиторът Ефтим Чакъров. Някои хора се нуждаят от 3 и повече сеанса, други се повлияват само от едно слушане на аудио хипноза. Най-препоръчителна тази техника се явява за интровертните хора – тези, които трудно споделят, притесняват се да разкажат за своя живот, за преживяванията си. Но хипнозата може да е полезна за всички.

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Прочетете

ОЩЕ ОТ БЛОГА

Каталог

Вижте най-купуваните хипнози

Гаранция за удовлетвореност!

Ние сме сигурни в качеството на хипнозите и ще Ви възстановим цялата сума, ако не сте доволни! Имате 14 дни да се убедите в ползата от хипнозите. Поръчайте желаната терапия спокойно и без риск!

Tерапевтични аудио хипнози от Весела Гологанова, сертифициран хипно и психотерапевт. Композитор, тонрежисьор и продуцент на записите е Ефтим Чакъров.

КОНТАКТИ

+ 359 (0) 89 862 4335

ул. „Иван Вазов“ № 33, ет.3,  Пловдив

ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Условия на ползване

Политика на поверителност

Използване на "бисквитки"

Всички изображения, аудио файлове, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на Hipnoza.bg, са собственост на Весела Гологанова и Ефтим Чакъров и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко копиране, възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ на част или цялото съдържание на уебсайта е забранено и се преследва по предвидения от закона ред,