ВАШАТА ПОРЪЧКА

Нямате артикули в количката.

Изберете страница
юни 25, 2022
by Весела Гологанова

ТРЕВОЖНОСТ?

Това постоянно очакване на проблеми предизвиква тревожна нагласа, която не е нищо друго освен форма на подготовка за осъзнаване на страхове...
"

Към Текста

Тревожността е негативна емоция, която засяга голям брой хора. Тя е проблем, който ни причинява чувство на безпокойство, което е трудно за преодоляване. Тревожността е реакция, която крие много тайни. Хората, които страдат от тревожност се чувстват неразбрани и не знаят къде да се обърнат, за да подобрят състоянието си. Това е естествен проблем, който често няма рационално обяснение. Страдаме от тревожност и не знаем защо.

Човек, който страда от безпокойство, се нуждае от състрадание, не е избрал сам тази ситуация. Това състояние е причинено от редица фактори. Малко хора успяват да разберат този мисловен модел. Колкото и интензивно един тревожен човек да се опитва да избяга от състоянието си, той не може да успее сам. Това чувство сякаш го преследва като сянка, където и да отиде.
Бягството не е възможно решение. Тревожността трябва да се идентифицира, трябва да разберем какво причинява този проблем, за да се опитаме да разрешим ситуацията. Тревожността ни отнема енергията и силата. Напълно нормално е често да се чувстваме претоварени.

Хората, които са обхванати от тази емоция не могат да я управляват и тя постепенно превзема цялото им същество. Умът им е толкова претоварен, че те могат да бъдат засегнати и от напълно незначителни неща. Тъй като живеят заобиколени от постоянна тревога, те винаги предвиждат проблеми и визуализират всичко, което може да се обърка.

Страхът от тревожност причинява това усилие за негативна визуализация на живота. Това постоянно очакване на проблеми предизвиква тревожна нагласа, която не е нищо друго освен форма на подготовка за осъзнаване на страхове.

Тези страхове са реални. Те заемат ума им и предизвикват тази преувеличена реакция, от която не могат да се освободят. Хората, които страдат от тревожност, не могат да контролират страховете, произтичащи от това състояние. Всъщност именно тези страхове контролират това постоянно усещане, което им причинява такъв ужас.

Всичко, в което вярват, всичко, за което мислят, става реалност.

Ако сте хора, които страдат от тревожност не се опитвайте да избягате от това чувство и направете всичко, за да откриете произхода му. Това е единственият начин да успеете да намерите решение и да се изправите срещу страховете си.
На помощ идват аудиохипнозите „Преодолейте състоянията на тревожност и безпокойство“, „Освободете се от страховете си“ и „Контролирайте страховете си“.

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Прочетете

ОЩЕ ОТ БЛОГА

Каталог

Вижте най-купуваните хипнози

Гаранция за удовлетвореност!

Ние сме сигурни в качеството на хипнозите и ще Ви възстановим цялата сума, ако не сте доволни! Имате 14 дни да се убедите в ползата от хипнозите. Поръчайте желаната терапия спокойно и без риск!

Tерапевтични аудио хипнози от Весела Гологанова, сертифициран хипно и психотерапевт. Композитор, тонрежисьор и продуцент на записите е Ефтим Чакъров.

КОНТАКТИ

+ 359 (0) 89 862 4335

ул. „Иван Вазов“ № 33, ет.3,  Пловдив

ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Условия на ползване

Политика на поверителност

Използване на "бисквитки"

Всички изображения, аудио файлове, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на Hipnoza.bg, са собственост на Весела Гологанова и Ефтим Чакъров и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко копиране, възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ на част или цялото съдържание на уебсайта е забранено и се преследва по предвидения от закона ред,