ВАШАТА ПОРЪЧКА

Нямате артикули в количката.

Изберете страница
септември 12, 2022
by Весела Гологанова

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ИНТУИЦИЯТА СИ

Имам чувството, че един ден всичко ще си дойде на мястото, че всяко усилие ще намери своето привилегировано кътче и че всяко чакане ще има своята награда. Защото да изчистим…...
"

Към Текста

Имам чувството, че един ден всичко ще си дойде на мястото, че всяко усилие ще намери своето привилегировано кътче и че всяко чакане ще има своята награда. Защото да изчистим от излишни мисли и преживявания вътрешния си свят и да се доверим на усещанията, на интуицията, означава да се вслушваме в гласа на душата, в мъдростта на нашето несъзнавано, свързано със света и с нашата същност.

Интуицията е нашия ежедневен компас

Доверете се на интуицията си и обърнете внимание на онова чувство, което ви подсказва, че един ден всичко ще си дойде на мястото в живота ви, защото понякога две завързани очи виждат повече от един сляп ум.
Човек съхранява голяма част от своите знания в подсъзнанието, където емоционалният свят, инстинктивният свят и коренът на всички наши преживявания се комбинират по фин начин, за да дестилират това, което наричаме интуиция.

Интуицията е част от нашата интелигентност и затова трябва да им обръщаме внимание по всяко време
Нашето несъзнавано е като компютър, който може бързо да си проправи път през тъмното, за да ни даде информация. Трябва да можем да разберем всяко усещане , данни или заключения, които ни изпраща.
Интуицията е директна врата към нашето мъдро подсъзнание. Интуицията е яснотата на опита, нещо, което сърцето знае, а умът игнорира. Чувайте по-често сърцето си ! Изчистете вътрешния си свят!

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Прочетете

ОЩЕ ОТ БЛОГА

Каталог

Вижте най-купуваните хипнози

Гаранция за удовлетвореност!

Ние сме сигурни в качеството на хипнозите и ще Ви възстановим цялата сума, ако не сте доволни! Имате 14 дни да се убедите в ползата от хипнозите. Поръчайте желаната терапия спокойно и без риск!

Tерапевтични аудио хипнози от Весела Гологанова, сертифициран хипно и психотерапевт. Композитор, тонрежисьор и продуцент на записите е Ефтим Чакъров.

КОНТАКТИ

+ 359 (0) 89 862 4335

ул. „Иван Вазов“ № 33, ет.3,  Пловдив

ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Условия на ползване

Политика на поверителност

Използване на "бисквитки"

Всички изображения, аудио файлове, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на Hipnoza.bg, са собственост на Весела Гологанова и Ефтим Чакъров и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко копиране, възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ на част или цялото съдържание на уебсайта е забранено и се преследва по предвидения от закона ред,