ВАШАТА ПОРЪЧКА

Нямате артикули в количката.

Изберете страница
април 13, 2023
by Весела Гологанова

ДА ЗАПОЧНЕМ ОТНАЧАЛО !

Опитът и знанието в изкуството да се живее се придобиват само чрез живеене. Страхът е основния ни враг, когато става дума за започване отначало....
"

Към Текста

„Това, което гъсеницата нарича края на света, останалият свят го нарича пеперуда“.

Лао-Цеу  

Нищо не е вечно. Краят и загубата са част от живота. Рано или късно ще се сблъскаме с изискването да започнем отначало. Това е моментът, в който можем да коригираме грешките, да коригираме действията си и да променим целите си. Започването отначало винаги съдържа частица магия. Силата да започнем отначало ни дава убеждението, че опитът отново си струва. Животът изисква от нас да можем да растем. Опитът и знанието в изкуството да се живее се придобиват само чрез живеене. А новите пътища са призив да изживеем този живот пълноценно.

Понятията начало и край са много относителни. Цялата реалност има своите цикли. Това сме ние, вечен край и безкрайно начало. По един или друг начин нищо не започва и нищо не свършва. Има само процеси, които следват един след друг, задачи, които свършват, за да направят път на други. Всяка минута от живота си започваме и завършваме нещо. Първата стъпка не ни отвежда там където искаме да отидем, тя ни изважда от мястото, където сме. Никога не е късно да започнем отначало. Никога не сме твърде стари, за да си поставим нова цел или да имаме нова мечта. Започването отначало изисква смелост и мотивация. Най-трудната част е да направите първата крачка.


„Началото е половината от всичко.“

Питагор

Страхът е основния ни враг, когато става дума за започване отначало. Нормално е. Но опасностите понякога се крият само във въображението ни.

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Прочетете

ОЩЕ ОТ БЛОГА

Каталог

Вижте най-купуваните хипнози

Гаранция за удовлетвореност!

Ние сме сигурни в качеството на хипнозите и ще Ви възстановим цялата сума, ако не сте доволни! Имате 14 дни да се убедите в ползата от хипнозите. Поръчайте желаната терапия спокойно и без риск!

Tерапевтични аудио хипнози от Весела Гологанова, сертифициран хипно и психотерапевт. Композитор, тонрежисьор и продуцент на записите е Ефтим Чакъров.

КОНТАКТИ

+ 359 (0) 89 862 4335

ул. „Иван Вазов“ № 33, ет.3,  Пловдив

ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Условия на ползване

Политика на поверителност

Използване на "бисквитки"

Всички изображения, аудио файлове, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на Hipnoza.bg, са собственост на Весела Гологанова и Ефтим Чакъров и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко копиране, възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ на част или цялото съдържание на уебсайта е забранено и се преследва по предвидения от закона ред,