ВАШАТА ПОРЪЧКА

Нямате артикули в количката.

Изберете страница

Благодаря ти, John!

Ти направи крачка към промяната, но първо виж моите указания за ползване на аудио хипнозите. Ако имаш нужда от помощ, свържи се с мен!

Поръчка # 0

Order not found. You cannot access this page directly.

Зареди аудио файла

Има два начина да ползваш аудио хипнозите::

• Слушай хипнозите онлайн направо в сайта. Влез в своя профил и натисни хипноза от менюто. Стартирай плейъра и си готов за терапия. Препоръчвам да използваш стерео слушалки. Ако изпитваш затруднения или имаш нужда от помощ – обади се!

• Изтегли файла на своя компютър, лаптоп, телефон или таблет. За целта натисни бутона свали в поръчката и запиши файла на твоето устройство.

 

Разположи се удобно

Намери тихо и удобно място, където няма да те безпокоят. Избери удобен стол, фотьойл или кресло. Не кръстосвай крака или друга част от тялото, увери се, че шията е в удобна позиция. Температурата в стаята трябва да е приятна: нито студено, нито горещо. Ако е възможно, пусни завесите. Ако харесваш конкретни аромати, може да ги разпръснеш в стаята. Премахни всички разсейващи фактори.
– Спри звука на телефона.
– Остави домашния любимец извън стаята, която ще използваш.
– Предупреди членовете на семейството или съквартирантите да не те безпокоят за 30 минути.

Наслади се на терапията

Отпусни се и затвори очи. Поеми няколко дълбоки вдишвания. Така се освобождаваш от външните дразнения. Можете да се съсредоточиш върху издишването и да го направиш бавно, до колкото е възможно. Ще забележиш, че следващото вдишване е естествено по-бавно от предишното.
Наслади се на спокойствието. Колкото повече слушаш аудиозаписите, толкова по-лесно ще се отпуснеш и толкова по-бързо ще влезеш в хипнотично състояние. Просто остави мислите да идват и да си отиват, докато слушаш аудиозаписа и инструкциите.

Почакай за секунда!

Харесай Фейсбук страницата ми и напиши отзив! Това означава много за мен и екипа на Hipnoza.bg!

Твоят

ПРОФИЛ

ПОРЪЧКИ

Вижте всички покупки от сайта досега!

хипнози

Слушайте от сайта или изтегляйте при Вас!

ДЕТАЙЛИ

Промяна на данни във Вашия профил!

АДРЕС

Информация за доставка на CD диск!

Прочетете

ОЩЕ ОТ БЛОГА

Tерапевтични аудио хипнози от Весела Гологанова, сертифициран хипно и психотерапевт. Композитор, тонрежисьор и продуцент на записите е Ефтим Чакъров.

КОНТАКТИ

+ 359 (0) 89 862 4335

ул. „Иван Вазов“ № 33, ет.3,  Пловдив

ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Условия на ползване

Политика на поверителност

Използване на "бисквитки"

Всички изображения, аудио файлове, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на Hipnoza.bg, са собственост на Весела Гологанова и Ефтим Чакъров и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко копиране, възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ на част или цялото съдържание на уебсайта е забранено и се преследва по предвидения от закона ред,